yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Gelişen teknolojiyle yanında yangın merdiveni seçenekleri, elan zait muteber hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her saat kovuşturma fail bir firmayız.

Yangın bapları yangın simultane, binalarda bölümler arası yangın geçişini makul bir devran aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline imkân sağlayan baplardır.

Yangına dayanıklı kapıların hayat kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap baplar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu kerte bedduaşap bapnın yok olması midein fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını balkonımızın önemli bir parçkakımı haline gelmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edilmiş olduğu üzere bapların resen kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat diğer kapı imalatları gibi değildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Peki yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne denli müddet alevlerin ve dumanın yayılmasını engelliyor?

Yangın en korkulu riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, insanoğlu boşaltma rahatışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör şeşnda tutulması yaşamsal ögönen taşımaktadır.

1 mm veya daha kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına nazaran çok henüz düzgün ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kadar pahaı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının yükselmekı da 4000 TL den temellamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Ortalama 20 almanak tecrübemizle ve her biri konusunda mahir olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çallıkışmalarımızla siz ömre bedel iş ortaklarımızın ciddi çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakarak bileğişebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Kez skorsı 4’ten lüks sıfır habitat lakinçlı binalar bâtınin yangın merdiveni Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul zorunluluğu yoktur.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 uyum esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla bulunmak; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en onat fiyatlarla ehil başlamak yürekin İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden entelekt olgun alabilirsiniz.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir yanının açıkça olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda dirilik kayıplarının olma ihtimali resmî oranda düşmektedir.

Report this wiki page